@ Pengumuman

Tuesday, March 22, 2011

  1. Ibu minggu ni sangat sibuk, email akan dibalas slow-slow ye. Lebih 100 email belum dibalas.
  2. Contest baru akan diannounce awal bulan April. Temanya " Warkah Untuk BabyIbu " (siapa reader setia mesti tahu kan? Sapa tak tahu boleh search kat atas belah kanan)
  3. Baby Gap 3pc dan Skirt belum sampai lagi. Siap dah pergi ke rumah supplier di selatan semenanjung semata-mata nak tanya update baju. Katanya sebab Raya Cina hari tu, production delay. Menyebabkan semuanya lambat. Pyjama dah sampai tinggal 3pc dan skirt. Katanya hujung bulan sampai port. So as soon sampai ke tangan, Ibu akan email. Harap maaf semua. (Nota untuk diri sendiri: Lepas ni insaf nak preorder jauh-jauh ni - huhu)

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

nurul nabila bt medan said...

memang tak tau ape bende "Warkah Untuk BabyIbu " tu sbb nabila bru tahun ni mula berblogging.
pape pun nabila akan cube phmkan :)
yg penting nabila nak join contest tu.

jap2 boley begitau
pe bende "Warkah Untuk BabyIbu" tu ??
hehe:)

transformed housewife said...

menarik bunyinya contest tu.

AkmaFaizal said...

pernah join dulu. insya allah akan join juga..hehe :)

CatlinaFly said...

takpe...take ur time..:)slow2 biar lambat asal selamat

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

wah ada contest baru lak...hemm...nk kena join lak ni..xpe la xmenang pn..cukup sekadar memeriahkan pn dh ok..hehee

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

rasanya tau la jugak ckit2 bab blog babyibu ni sejak jd pembaca n pengomen tegar..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop