@ Selamat Tiba

Friday, March 4, 2011

Kami dah selamat tiba di Malaysia semalam. Walaupun perjalanan agak kurang lancar - sebab semalam cuaca tak berapa elok - jadi kapal terbang tu ala-ala roller coaster. Memang Ibu kecut perut jugala - habis segala doa Ibu baca. Siap mengucap semua. Huhu. Bila sampai tu memang agak pening-pening lalat juga la.

Komen pasal Air Asia X? okla sebab murahkan. Masa pergi semuanya ok, food ok dan servis ok. Tapi masa balik food memang tak sedap dan boleh pulak bekalan air habis. Huhu. Agaknya sebab patah balik ke Malaysia kot bekalan kurang. Ibu cuma kelakar sebab kat dalam tu macam pasar malam pun ada bila pramugari dok berjual makanan. Ammar pula nampak troli lalu, nak itu nak ini. Tensen Ibu - yelah bukan murah - air ribena RM6, maggi RM5. Tapi beli juga sikit habiskan syiling euro.  Pramugari pula ada yang kurang profesional - bercakap agak kasar dan berborak mengenai hal ehwal sesama diorang semasa aktivi menjual beli makanan. Tapi kesimpulannya, naik Air Asia X kira puas hatila, servis ok dan harganya memang murah berbanding yang lain.


Sampai subuh pagi, sampai rumah nak tidur sekejap konon terbabas sampai petang. Huhu. Badan pula tiba-tiba rasa tak sihat pula. Macam nak demam - harap esok sihatla.

So semalam agak sibuk dengan house cleaning dan juga unpack barang. Tu pun tak habis lagi. Baru unpack dari bag - tapi belum kemas masuk almari. baju pulak dah 2 round basuh. Lagi 2 round kena hold dulu sebab ampaian tak cukup.

Hari ni plan ke UM - nak settlekan report system dan lepas tu nak email customer Baby Gap pula. Jadi tunggu ya. Akan cuba email semua hari ni. Till then.

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

IbuAimy said...

yeahh..slmt kmbali ke Malaysia..n nnt mnt tlg your MIL amik $$ kt nursery ptg ni yea..

Mama Zharfan said...

welcome back ;) me dok mengira hari nak balik msia ni :)

tak sbr nak baca ur entry psl disney land :)

me click hb

CatlinaFly said...

welkem home!

AkmaFaizal said...

Wah..Alhamdulillah..pas ni mesti banyak n3 best3 from French

Sitisifir10 said...

Saya baru2 ni naik Air Asia seorang pramugari nak tabur sachet nescaffe pada sorang penumpang yang tidur berdengkur...kot ye pun org tu berdengkur takkan nak tabur benda kan...saya yang duduk blkg org berdengkur pun tak kata apa2 :P

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

ALAHAI KESIANNYA..KEPENATANNYA..KITA YG BACA ENTRY PN CM TERASA KEPENATAN 2...HUHUHU

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

biler nak wat entry pasal disney land tu...mesti best kan...mahalnya harga barang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop