@ Updates: Botol Weego

Monday, March 21, 2011

Disebabkan kerajaan telah ban penggunaan botol BPA. Permintaan ke atas Botol Weego naik mendadak. Untuk pengetahuan semua, stok weego untuk semua warna dan saiz ada. Tapi bukan di tangan Ibu. Di tangan partner Ibu. Disebabkan kesibukan belajar, Ibu hanya tolong uruskan order. Penghantaran akan dibuat oleh kawan Ibu pada setiap hari Rabu. 

Harga promosi sekarang juga akan tamat pada hujung bulan ini. Harga akan kembali pada harga asal. Bukan ada demand harga naik tapi sebab Ibu dah tak ambil stok banyak macam dulu dan tak uruskan pos jadi harga tak dapat bagi murah macam dulu lagi. Margin untung dah tak banyak macam dulu. Jadi sesiapa teringin nak cuba, cepat-cepat k. Maklumat lanjut weego - klik sini. Untuk order email babyibu at gmail dot com.

 Harga Promosi

9oz - RM65
4oz - RM47

Kelebihan Weego
  • Designed to grow with your child. The included clear cover can also serve as an easy to hold cup. Twist on the solid cap (sold separately) and use your bottles for storing juice or snacks. Perfect for a lunchbox or traveling.
  • Bright colored silicone sleeve (patent pending) helps to protect the bottle from breakage and provides a great gripping surface and tactile experience during feeding
  • Bottle and sleeve can be boiled or put in the dishwasher together. Can also go in the freezer, making breast milk storage simple.
  • Bisphenol-A (BPA), phthalate, and polyvinyl chloride (PVC) free
  • Silicone sleeve is non-toxic and free of plasticsSilicone nipple is non-toxic and latex-free
  • Plastic ring, plug and cap are FDA approved
  • Made from borosilicate glass and therefore are thermal shock resistant allowing them to go from freezer to boiling water

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

risa said...

saya dah share kat kawan2 blog di fb tau..hehehe memang dah guna botol ni..memang beshhh

nurul nabila bt medan said...

huhu.tak memerlukan

JaSSNaNi said...

mahal gak no... hmmmm..

AkmaFaizal said...

masih tak mampu beli..huhu..

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

sgt minat tgk botol weego ni...cm best jer...hope ada la lebihan bdgt utk bab anak..klux..guna free bpa yg biasa dh ler..hehehe

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

hemm...mahal xpe sbb botol susu xde la membzair sgt..klu pndai jaga blh guna anak seterusnya..lagi lak my raisya dh 2 thn..lagi setahun dh nk free bottle ar..hehehe

CatlinaFly said...

huhu belum terbeli2 lagi botol nih...pastu promo dah nak abih lak huhu

nurulazham said...

ibu..nurul baru nak tanya pasal botol ni...dia xde wide neck ye?
then dia punya cover tu boleh bukak2 x? (utk memudahkan kerja2 membasuh)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop