@ Maharaja Lawak 2011

Monday, April 18, 2011

Salah satu cara menghilangkan stress ialah dengan melayan Maharaja Lawak. Ibu tak pernah tengok sebelum ni kalau yang Raja Lawak. Tapi sebab Maharaja Lawak ni ramai yang best masuk maka Ibu pun layanla. Walau dah tak tayang kat astro Prima (pandai sungguh marketing diorang) - Ibu layan kat Youtube jelah. Jadila kan. :p



Ramai juga yang best - Nabil, Jozan, Jambu, Sepah, Alex. Ini undian terkini  Ibu ambil dari http://www.astro.com.my/maharajalawak/


Korang suka sape? Ibu suka Nabil. Terbaekkkkk!! My mom siap nak undi lagi. Jangan main-main. :)



8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

transformed housewife said...

tak sempat nak layan Maharaja
lawak ni.

Adyshariz said...

blum layan lagi la..jap lagi nk cari

Ilhamny.com said...

nabil jozan, balas ngan jambu..terbaekkk

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

huhuhu...dh xdpt tgk skrg..sedihnya+geram...dlu masuk gak mustika...bulan lepas en.hubby suruh diorg potong chanel 2...so skrg xdot la nk melayan maharaja lawak...nk tgk u-tube, kena block la...melepas jela..huhuhu

Diyana said...

nabil paling best tp unfair la sbb jozan tu..walaupn persembahan biasa2 aje tp disbbkan derang berdua tu mmg dah sedia glamer..jadi undian asyik teratas.huh.haha.emo plak.

AkmaFaizal said...

tak tengok dah..tak langgan astro warna. huhu

AkmaFaizal said...

saye suka Zizan..hehe :)

aNiM said...

saya tak tengok.husband rajin layan tengok kat YouTube.kalau hubby dah mengadap, memang melekat depan lappy la jawabnya.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop