@ O dan 1

Thursday, April 14, 2011

Ammar panggil no 10 - one dan 'o'. Bukan zero tapi 'o'. Masih confuse antara ABC dan 123. Kalau dulu tanya sekarang pukul berapa, die jawab 10, tapi sekarang 1 dan 'o'. Baru baru ni, Ammar minta duit nak beli Ben10. Kononnyelah. Kat mana dapat idea pun tak tau. Masa tu malam dah kat rumah.

Ibu bagi la seringgit. Lepas tu katanya tak cukup. Ibu bagi lagi seringgit. Diebelek-belek duit. Pastu Ammar kata - Ammar nak 1 and 'o' Ibu. Adeh sejak bila demand ni. So sampai nangis-nangis la nak 1 and 'o' Ibu pun bagi la RM10. Agaknya sebab die tengok gambar Ben10 ni.



Kan ada no 10 tu. Tapi sejak tu kalau minta duit. Mesti belek duit nak yang ada 'o'. Hmm abislah Ibu pas ni. Huhu.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Qaseh Aishah said...

selamat Ammar x minta note yang ada '00' tuh..heheheh

transformed housewife said...

mcm2 idea budak skrg kan. Anak2 akk tak de mintak2 duit besar lg. setakat ni duit syiling je.

nurul nabila bt medan said...

naseb dia baru mintak "10" kalau banyak "00000" kat belakang uh.
bankrap pon boleh

nurul nabila bt medan said...

pandai bebudak skrg kan

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

alahai pandainya ammar...yg xtahan nk 1 & 'o'...hehehe

AkmaFaizal said...

haha.Ammar dh pandai..cayalah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop