@ Our Little Celebration

Monday, April 25, 2011

Hari lahir Ammar jatuh pada 23 April yang lalu. Dah besar anak Ibu. Dah 3 tahun. Bak kata kawan-kawan Ibu - dah boleh dapat adik. Huk huk.

Kalau tahun lepas, Ammar dapat hadiah sambut birthday kat KFC tajaan Drypers. Tahun ni sambut birthday dengan Ayah dan Ibu je. Takpela yang penting ada 'cake 2 u' kan Ammar.

'Cake 2 u' tajaan Ayah dari Secret Recipe - sudah licin

How old are you? 3 years old Ibu..

Ayah kasi hadiah kereta control. Ammar pernah main dekat rumah saudara dan suka sangat. Tapi beli yang biasa je, nak beli yang mahal macam tak berbaloi sbb Ammar tak pandai lagi main elok-elok.

Sibuk belek hadiah

Main penuh gaya

Siap baring lagi tu

Selepas 20 minit - ini jadinya - huhu - dah ke mana-mana tayarnya

Tak kisahla sayang. Asalkan bahagia. Alhamdullilah Ammar membesar dengan sihat dan cergas. Semoga Ammar menjadi anak yang soleh dan mendengar cakap Ibu dan Ayah. Amin.

7 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Diyana said...

ibu ammar tak kasik hadiah ke kat ammar?contohnye seperti..adik baru ke?hihihihi

BabyIbu said...

Insyaallah - dalam proses :P

♥MiZz-siHa♥ said...

budk2 mmg mcm tu la..skjp je main nyekan...lps tu hbs di kerjakan aje..hehehe

isabelle said...

happy belated birthday ammar.
hehehe...standard la tu mainan bertahan sekejap jer

Adyshariz said...

happy birthday amar..bdak2 kalau dpt adiah gitu ler..sama mcm hariz

Oyis said...

happy 3rd bday ammar. makna nya dah 3 thn follow blog ni, dari belom ammar lahir lg hik hik.
ps: ammar nmpk dah tinggi la!

Awok's Kiter (SyaAz) said...

Happy birthday Ammar, sorry aunty lambat wish...xsihat.... Haiqal tgu lg 2bln br cukup 3tahun...

Yana,
sama la si ammar ngan haiqal. lau beli mainan xsah lau xjd mekanik...br ni pon ayah dia ada beli kereta kontrol. pakai xsempat 1jam main dah xleh gerak dah kete nye...hehe

xper la Yana, Ammar nak puas manja2 dulu tu.macam Awin ni si Haiqal kadang2 merajuk sbb asyik duk layan si adik... kdg2 nampak gak memberontak. kesian dia... Tunggu dia faham2 skit InsyaAllah lau ada adik t dia suka... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop