@ Paling ramai kali ni

Tuesday, April 26, 2011

Hari Ahad lepas Ibu singgah kejep ke Pureen Warehouse Sales. Sampai memang dah agak lewat dalam pukul 12 macam tu. Selalu Ibu pergi awal sebelum gate buka lagi. Tapi sebab niat nak beli sabun-sabun je so takdelah nak pergi awal - kalau nak beli baju memang ye kena awal.

Masa Ibu sampai barisan dah sangat panjang. Dari kaunter sampaila ke tempat baju baby. Adeh. Terus call Ayah (tunggu kat kereta dengan Ammar) - supaya datang tolong beratur while Ibu grab barang. Meh tengok gambar.

 Pukul 12 - sampai je Ibu beratur dulu - ayah datang baru ambil barang

 Lepas ambil barang - Ibu tunggu dekat dengan kaunter. Masa ni dah dekat pukul 2. Punyala lama beratur.

Ammar kepenatan menunggu

Niat Ibu nak beli sabun basuh botol je tapi biasala terbabas beli baby wipes la, lotion la syampoo la. Hehe. Kesimpulannya? kalau nak pergi warehouse - sila pergi awal-awal ye.:)

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

ummi Tia Zahraa said...

Salam Yana,

Saya pun baru update pasal Pureen nih. hehe..saya pergi hari Sabtu pagi. lagi worst tau! rasa rimas giler..beratur dekat sejam setgh..huhuhu..
tapi mmg btul, kali nih rasa lagi ramai orang..berhimpit2 semua. sampai takleh jalan.
hope lepas nih ada la sistem yang lebih teratur.

♥MiZz-siHa♥ said...

xpenah p lg pureen warehouse slae nie..murah ke sabun cuci botol tu..kite pon mmg pkai sabun tu tuk cuci botol..

miwqa said...

fuh,berpeluh tengok orang ramai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop