@ Promosi di SPA

Sunday, April 3, 2011

Banyak betul promosi sekarang. Agaknya sebab keadaan gawat, semua kedai asyik buat promosi la jualan murah la. Kalau yang betul-betul macam Pureen Warehouse Sales (jangan lupa -23/24 April 2011) memang wajibla pergi. Tapi banyak jugak yang gempak je lebih tapi tak ke mana.

Sekarang ni promosi SPA pula. Last punya promosi Ibu ada beli tapi tak pergi lagi. Super duper busy. Bagi Ibu if murah berbaloi juga nak try - so bolehla nak tau SPA tu bagus ke tak. Kalau bagus boleh buat lagi, kalau tak bye-bye jelah.  

 Aihh sedapnya ada orang tolong tonyoh badan sambil kita tidur - heh

Kali ni punya promosi menarik juga - tapinya jauh di Bukit Bintang Plaza tu ha. Sape area sana bolehla cuba - klik di bawah ni. Jangan lupa register through FB (ada button die) - terus dapat RM5 free. Heh.

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

eT said...

Sonok sekali sekala dpt layan spa.
Ilangkan sengal2 badan.

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

sonoknya ada yg tlg urut2kan badan...huhuhu...lama betul xp berurut...nk p spa jauh sekali..hahaha...skrg just pk nk berurut je...nk cek peranakan...penting2..kita xsedar peranakan ita jatuh ke stabil ke...so kena la cek..lisa lah dh nk masuk 2 thn xp cek2 pn..ikut keselesaan cm xselesa je rasa...huhuhu

fazilzura said...

smlm baru zura g berurut , tp kt umh org jek ..
lama x g manja kan diri kt SPA.. x sempat psl kt shah alam .. serenity spaaaaa.. besh ooooo

AkmaFaizal said...

tak pernah p spa..so tak tau mcm mana rasa..huhuhu

nurul nabila bt medan said...

perghh !
best tuh kalau dapat gi spa.
layan habis.
tak pernah merase lagi pegi spa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop