@ Toronga Zoo!!

Tuesday, April 12, 2011

 Sambungan entri marathon ke Sydney. Mari kita melawat Toronga Zoo!! Antara entri paling banyak gambar.

 Ammar dah ready Ibu


 Kena naik feri ni kalau nak ke sana



 Lalu bawah jambatan





 Da sampai

 Pintu masuk Toronga Zoo - masuk kena bayar tau

 Kedai souvenier


 Penguin

 Gambar dari atas




 Zoo ni terbahagi kepada beberapa bahagian - ikut kawasan haiwan-haiwan





 Kura-kura giant





 Masa nak balik boleh turun guna cable car ni

 Kawasan rehat - ada restaurant dan juga tempat permainan











 Pemandangan jambatan dari jauh. Sungguh cantik.

 Kalau pergi zoo jangan miss show die k


 Show anjing laut


 Bila die terjun kami basah - huhu



 Ammar dah penat dan panas




 Kangaru
 Semua haiwan macam penat dan asyik barang - baru lepas makan agaknya

 Ok nak balik dah

Lalu sekali lagi tepi ni

Ini antara tempat paling best dan paling berbaloi untuk dilawati di Sydney, Australia. Lepas ni akan ada entri terakhir untuk lawatan di Sydney, pastu kita terjah Paris balik ya. Gambar di Paris ada ribu-ribu lagi tu nak dipilih. Tunggu!!

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

sonoknya p zoo...zoo kt malaysia ni pn baru 1 kali p...huhuhu...cmna 2..keh..keh...

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

dlm byk2 binatang dr pict yg akak letak...plg nk tgk secara live adalah peguin...huhu...msti cute n comelkan.

nurul nabila bt medan said...

byk nyer hewan.
suker2
=)

nurul nabila bt medan said...

kalau nabila naek feri.
tentu2 rase cm nak muntah.
sbb tak tahan.
mabuk laut kata kan.
=)

AkmaFaizal said...

wah..nak p zoo kna naik boat/feri..jauhnye perjalanan nk p zoo..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop