@ Dunia Lelaki dan Perempuan

Friday, May 27, 2011

Seminggu ni sibuk dengan bengkel. Dah macam burung hantu dah ni. Mengantuk-mengantuk. Last day bengkel. Alhamdullilah banyak input masuk. Nanti akan dikongsi but for the time being korang layan jelah gambar ni eh.

Dalam hidup memang lelaki nampak diri diorang ni memang rileks-rileks je kan. Aktiviti paling penting dan sibuk ialah main game/tengok bola/memancing.



Perempuan pula..hmm macam gambar di bawah nilah. Tak habis-habis benda nak kena buat selagi tak tidur.


5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

IBU AQIL said...

Betul!!betul!!betul!!setuju sgt..rutin hidup dah tu...

transformed housewife said...

betul tu. kdg2 geram jugak kat my hubby yg elok je bolleh tertido sambil tengokkan anak2 bila sy sibuk memasak kat dapur. huhu

kinna said...

sebab tu kita hidup ngn lelaki..kalo masing2 sibuk nk buat benda yg sama, kecoh jdnya. husband kdg2 sibuk nk tlg sy kat dapur jgk, jadinya dapur tu riuh (sbb masing2 nak space utk buat kerja), dan ruang tamu plak riuh dgn anak2 nak perhatian mak ayah :)

Oyis said...

betul tu yana. kalo tgk org laki yg buat PhD / even yg kerja pon, semak2 kepala mcm mana pon berasap di lab, balik rumah semua sudah beres, mkn mlm sudah siap. kita ni, baru selesai berperang dgn buku2 or coding, balik kena bersilat kat dapur plak. kalo diorg balik, umah tunggang langgang, bole sound, 'ya Allah knp rumah kita mcm kapal karam ni, awak x kemas ke seharian kat umah?'. kalo kita balik tgk umah mcm tu, x bole nak kata apa. diam aje lah.... kalo larat kemas, x larat pejam kata la kan. nak arah2 suami kang durhaka masuk neraka plak :P

aNiM said...

betul kan.
nak tidur pun masih fikir apa menu esok.apa nak buat dulu.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop