@ Lebih lembut dan kuat untuk anakku

Thursday, May 5, 2011

Sejak dilahirkan, sentuhan merupakan salah satu daripada lima deria yang paling banyak digunakan oleh si kecil. Kelembutan, keselesaan dan stimulasi deria adalah penting bagi pembelajaran dan perkembangan. Apa yang kita boleh buat ialah:

  • Gunakan tuala kapas yang tebal selepas mandi
  • Cadar yang lembut
  • Bantal yang gebu dan sedap dipeluk
  • Tisu lembut berkualiti tinggi

Bercakap pasal tisu, tisu pilihan Ibu mestilah Kleenex®. Rasanya semua tahu jenama Kleenex® ni. Baru-baru ni mereka memperkenalkan pilihan baru yang dihasilkan dari 100% fabrik asli dan menggunakan teknologi inovatif kepada pengguna yang inginkan produk terbaik dari segi kekuatan, kelembutan dan keselesaan untuk keluarga mereka. Produk terbaru mereka, tisu 2 dan 3 lapisan, adalah lebih lembut tetapi tidak mudah koyak. 


Ramai yang tak tahu kepentingan pemilihan tisu yang baik. Sebagai ibu yang mempunyai anak kecil, adalah penting untuk pilih tisu yang terbaik.Macam Ammar - kulitnya sensitif. Jadi Tisu Kleenex® yang hiper-alergenik sangat sesuai.


Didapati dalam bentuk tisu muka dan tandas, pilihan tisu Kleenex® 2 dan 3 lapisan menyuntik elemen keselesaan yang melegakan dan menenangkan untuk aktiviti harian, dari menghilangkan mekap kepada membersihkan muka anak yang comot tanpa meninggalkan sisa atau koyak semasa dibasahkan. Selain itu, sentuhan kelembutannya memberikan kelegaan yang amat diperlukan oleh hidung yang sensitif dan ia tetap lembut walaupun dikesat berulang kali.
Pengguna juga boleh menikmati penampilan pek baru yang lebih segar berilhamkan bunga ros di semua pasaraya utama, pasaraya dan farmasi seluruh negara. Tisu muka Kleenex® 2 dan 3 lapisan boleh didapati dalam pek kotak dan poket, sementara tisu tandas Kleenex® 2 dan 3 lapisan boleh didapati dalam pek Jumbo dan Mega. Dibawa kembali atas permintaan ramai, tisu muka Kleenex® khas bertemakan vintaj kini juga boleh didapati dalam pek kotak! Untuk maklumat lanjut, sila hubungi Talian Pelanggan Kimberly-Clark di 1-800-82-1188 (bebas tol) pada Isnin hingga Jumaat dari 9 pagi ke 5 petang.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

zaidah said...

zai selalu gunakan tisu royal...ok jugak tebalnyer....lagi satu suka sebab dia ade banyak kalor....

...sWeeT uMi... said...

good info nih...mekasih ye..br tau kebagusan nye hehehe...happy blogging yeh (",)

Fieza said...

diakui tisu kleneex mmg lembut tapi harga leh tahan ler hi..hi..

fazilzura said...

kiteorg x kisah jenama pe , janji tisu heheheh

Qaseh Aishah said...

si abang dah jadi macam model iklan tissu pula..comel...

aNiM said...

saya guna je semua jenis tisu.hihi.agak2 budget kurang beli tisu jenama X.agak poket tebal sikit, beli tisu lebih lembut dan kuat (^_^)v

*ammar boleh jadi model la.hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop