@ Mood..

Monday, May 30, 2011

Alhamdullilah, sejak lepas bengkel minggu lepas, mood study sangat bagus. So try nak maintain mood so sekarang mengadap journal je keje. Mata pun sampai bengkak-bengkak dah ni. Penat tak payah cakap la. Iyalah, walau tengah semangat study, tanggungjawab lain masih perlu dilaksanakan. Tak gitu?

Em ingat nak update blog sikit, ubahsuai susun atur. Tapi tak sempat-sempat. Yelah nak update blog pun bukan mudah. Makan masa dan kena fokus. BabyIbu Shoppe punya blog pun dah bersawang-sawang. Huhu. Nantilah, kalau dapat siapkan satu chapter ni, bolehla tengok blog sikit. Oklah - dah nak tidur. Esok ada mission yang nak dilaksanakan. Chayokkkkk!!!


3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Lizan said...

teruskan mood study yang sangat hebat itu.. rajin adik rajin..rajin lah belajar..

Oyis said...

apa rahsia motivasi gitu skali tu yana? pass2 sini sket ehhehe

Nad @ MamaZN said...

moga mood rajin menelaah tu terus melekat ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop