@ Gambar Yang Bernilai RM90

Thursday, May 19, 2011

Tadi scan gambar yang ambil di Disneyland. Buat simpanan takut hilang. Huhu cerita Disneyland pun hutang lagi kan. Ada video lagi - tp besar sangat nak upload ke youtube atau blogger - ada sesiapa tahu kat mana boleh upload? boleh share dengan korang.

Berbalik pada gambar - dekat sejam tau beratur nak ambil gambar ni. Sampai merah-merah muka Ayah beratur. Sejuk sangat. Hari tu ada la sampai 0 darjah celcius. Huhu. Ingat nak p tanya je - sekali die dah print - Ayah pun beli la. RM90 reganya. Huhu. Terus cancel beli souvenier kat situ. My MIL je belanja Ammar FM satu. Hehe. Cite lain2? Nanti Ibu cuba publish hujung minggu ni. Bzzz sangat sekarang. Till then.

Ammar yang kesejukan dengan mode kagum tengok Mickey Mouse

Tumpang sekali

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Zuhaini said...

comelnya!!!

*∽ IZAN ∽* said...

sweet..!!!!!

aNiM said...

bestnya.tah zaman bila nak sampai sana.huhu.

comelnya Ammar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop