@ Shawls Cantik Yang Sedap Dipakai

Wednesday, May 4, 2011

Seperti Ibu umumkan semalam, BabyIbu Shoppe dah keluarkan produk baru iaitu Shawls Amani dan Shawls Jannah. Buat masa ni tengah test market, jadi hanya ada satu piece untuk satu warna. Insyaallah minggu ni boleh dapatkan stok baru - bergantung pada warna kain yang ada. Kain memang berkualiti dan warnanya sangat cantik - kalau tak takkan Ibu sendiri rembat sampai berhelai-helai. :P. Meh kita tengok.

Shawls Amani


Amani cotton spandex shawl
Made from: Cotton 95% Spandex 5%
Size: 175cm x 50cm
Price: RM35

Rasberry Pink

Pink Plum

Green

Off White

Purple Plum

Pink

Baby Pink

Purple

Mustard

Light Purple

Orange

Rusty Red

Marigold

Blue Navy

Pumpkin

Light Grey

Denim Blue

Peach

Shawls Jannah

Material: High quality crumple cotton
Price: RM38
Pink (Depan)

Pink (Belakang)

Purple

Green

Grey

Black

Turqoise

Berminat? Boleh order  klik sini atau babyibu at gmail dot com.

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

aNiM said...

sangat suka green, purple plum dan Turqoise tu.haih.kena kumpul duit banyak-banyak boleh pakai untuk raya nanti :)

Law tutor Sydney said...

Wow!These are really nice scarps here with have more colors.I am really impress.

GOSIP ARTIS MALAYSIA said...

wah cantik sgt2, simple dan menarik.. rasa mcm nak jd agen jual tudung ni pula.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop