@ Skirt cantik-cantik..

Monday, May 9, 2011

Untuk pengetahuan semua, skirt Baby Gap hari tu dah Ibu cancelkan order dan tengah refund balik duit semua pembeli. Sebab skirt tu still lagi sangkut kat kastam. Maaf pada semua yang terlibat. 

So kali ni ambil stok baru, ready stok ye kali ni. No more pre-order. Skirt kali ni memang sangat cantik dan kualiti kain memang terbaik. Sesiapa berminat jemputlah ke FB BabyIbu shoppe k.  Tq.

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

iduraz said...

sob sob sedey skirt idaman sangkut..hehe, ok, nti sy tgok kot ada yang berkenan yerk..

Nisa' Azman said...

mmg sgt lawa.. bile la agaknye ade pluang nk bli dr babyibu nie eh? budget xckup lg aa, huhu~..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop