@ Teringin nak beli satu..

Tuesday, May 10, 2011

Teringin nak pakai dress. Tak pernah beli lagi. Hari tu pergi butik Najjah kat Kota Damansara ni. Try dress die. Aduh cantik sangat. Ibu ni susah sikit nak pakai dress - susah nak cari yang fit dengan badan. Kalau yang gelebeh tak cantik. Nampak kurus nanti. Masa try kat dress Najjah tu, kain die terletak.  Memang 80% nak beli dah ni. Tapi time tu tak bawah cash lebih pula. Maka tak jadi. Ni dok pikir-pikir. Nak beli ke tak?

 Cantik kan? Rasa macam Cinderella pula. Eceh.

Ibu pergi tu sebab nak ambil hadiah dari Najjah - baca entri ni. Ibu ambil Inner stripe. Sangat cantik. Nnati Ibu ambil gambar tunjuk k. Tq Najjah.


6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

notti netti said...

cantinya..mesti harga pun cantik gak kan?....:)

Drama Mama said...

cantik dress tu! beli laaaa...hehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

.m.u.n.i.r.a. said...

cantik sangat!

ibu MZW @ farah idayu said...

najjah ni butik host fara adeeba tu kan? kalo x silap la..hehehe~ harga pakaian di butik dia boleh thn la..sepadan dgn kualitinya. ibu beli online atau ke butik dia?

Bionic women said...

braper ram agaknya tu bu..cantik ler..

GOSIP ARTIS MALAYSIA said...

cantik sgt dress ni, harga brape tu ibu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop