@ Jom tengok Kung Fu Panda 2!!

Thursday, June 2, 2011

Hari ni ada date tengok Kung Fu Panda 2. Date dengan rakan seperjuangan dan anak mereka. Niat di hati bukan nak tengok wayang sangat, saje nak kasi Ammar berkawan-kawan. Nanti balik kita citer ye best ke tak. Tapi mestilah best kan - top ranking kat wayang sekarang.


Trailer citer Kung Fu Panda



1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

aNiM said...

best!
saya dah tengok masa 1st day ditayangkan.sebab anak dah awal2 kira hari nak tengok kungfu panda 2.sebab dah janji kena pergi cepat-cepat.hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop