@ Order barang dari UK

Wednesday, June 22, 2011

If ada sesiapa berminat nak order barang dari UK - macam Clarks, stroller, carseat or apa-apa just email nama model dan gambar ke babyibu at gmail dot  com. Nanti akan diberi quotation. Dijamin murah dr harga Malaysia. Barang ETA end of September. Happy shopping!!


Clarks tengah sale-tgh aim yang ni (kaki tgn sakit pun masih ada nafsu shopping-huhu)

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

menarik tawaran ni :)

GreenJade said...

tQ tQ sis..aku ku skudeng2 & war2 kan pd sis nnti...hehe

Liza said...

akak, kalau nak pesan breastpump avent boleh ke?

Yana said...

boleh pesan ape2 pun-ks link

ujee said...

as-salam...
kalo confirm payment kena byr brp dan bile kena byr?

reply kat email..ujeemie@gmail.com

Yaati Nor said...

Kalau madela free style berap RM yek kat sana?

Yana said...

Madela freestyle - RM1500

Liza said...

BabyIbu, Liza intested nak order breastpump, tp camna nak byr dan bila last boleh byr?

Reply kat nice_yard@yahoo.com. TQ

Anonymous said...

kalau maxi-cosi cabrio-fix replacement cover brapa yek harganya. nanti email kat saya yaa... irosho@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop