@ Rezeki

Friday, June 10, 2011

Alhamdullilah bulan ni rezeki murah dengan blogging. Walaupun Nuffnang tak sayangkan BabyIbu (hukhuk)- pernah dapat advertorial post sekali je - BE pun satu je tahun ni. Tapi rezeki datang dari lain sumber. Ini semangat nak berblog ni. Ibu dapat kontrak 8 advertorial posts dan juga 2 jemputan event yang best. Alhamdullilah.

Minggu ni nak siapkan draft Chapter 3 Ibu then minggu depan boleh blog macam biasa balik. Banyak cerita nak upload tapi kesuntukan masa. Kalau korang jumpa Ibu time ni pun mesti terkejut. Messy gila. Sebab selalu tak cukup tidur dan stress - muka naik jerawat dengan jayanya. Betul-betul patah tumbuh hilang berganti. Hukhuk. Nampak gaya pas ni kena tenangkan jiwa dan rehat sikit. Harap-harap minggu ni boleh siap Chapter tu. Huhu. Wish me luck!!

P.s: Contest announce Isnin la ye. Weekend tak ramai online.

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Dalin said...

Good Luck Ibu.. and Take Care..

BabyIbu said...

Tg Dalin. Nanti jemput join contest ye.

aNiM said...

Good luck ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop