@ Bersih dengan Coway

Friday, July 8, 2011

Sejak Ibu kemalangan ni. Keadaan kulit makin teruk. Rambut makin banyak gugur dan jerawat pun patah tumbuh hilang berganti. Huhu. Kawan Ibu perkenalkan Spa Water Softner daripada Coway. Coway merupakan jenama yang dipercayai dan terkenal dengan teknologi terkininya.
 
Coway Spa Water Softner ni cantik designnya. Slim, compact dan mudan dipasang dan diselenggara. Tak payah nak tebuk sana sini.

 
  
Antara kelebihan produk ni ialah meningkatkan kelembapan kulit sehingga 69%, menghalang kehilangan lembapan kulit, melembutkan kulit, rambut dan kulit kepala, mengurangkan skin friction sehingga 20%, mengurangkan kelumumur dan mengurangkan klorin dan kesan-kesannya. Menarikkan? Ibu pun dah pasang last week. Yelah Ibu nak kulit makin cantik menawan dan juga sangat sesuai kami pasang sebab Ammar dan Ayah memang kulit sensitive. Air kotor sikit saja mula la bengkak merah gatal-gatal timbul.
 
Dah beberapa hari pakai, alhamdullilah jerawat dah tak tumbuh lagi (tak pastila kebetulan ke apa). Yang pasti Ammar la paling suka pakai Coway Spa Water Softner ni.

 
 
Dah pasang kat rumah :)

 
 
Ammar nak mandi ini Ibu

 
Apa Spa Water Softner ni? Spa Water Softner ni merupakan revolusi pelembut air terkini daripada Coway. Konsep pelembut air ni ialah air yang diserap oleh kulit kita mestilah bersih dan sihat untuk badan kita. Air paip klorin dirumah kita bukan saja boleh menyebabkan penyakit kulit dan ruam, malah keguguran rambut dan juga mempercepatkan proses penuaan kulit kerana ia membunuh vitamin di kulit kita.
 
Jadi dengan menggunakan Coway Spa Water Softner ni, ia akan menukar kualiti air paip di rumah kita menjadi lebih bersih dan akan menjadikan ia lebih sihat untuk kulit kita. Yelah, hari-hari guna air untuk mandikan, jadi air yang bersih sangat penting. Terutama bagi yang kulit sensitif macam Ayah dan Ammar.

 
  
Coway Spa Water Softner akan membuang contadaminant particle dengan menggunakan penapis komposit bagi membuang bahan seperti klorin dan bahan yang terapung untuk kurangkan kerengsaan pada kulit dan resin penukar ion untuk buang bahan yang buat air kasar. Ini bagi memastikan kulit kita hanya serap air yang bersih sahaja.

 

 

 
Harganya RM1900 dengan percuma satu tahun penyelengaraan (bagi setiap dua bulan) atau boleh sewa dengan RM70 sebulan dan free produk penyelenggaraan setiap 2 bulan selama 5 tahun. Kalau nak cuba dulu pun boleh. Mereka ada program Coway Spa Water Softner 14 Days Free Trial.

 
Coway Spa Water Softner 14 Days Free Trial

 
  • Promosi percubaan Coway Spa Water Softner kepada 1000 pelanggan secara PERCUMA dalam tempoh 14 hari
  • Percuma dan tiada caj terselindung
  • Hanya perlu telefon 1800-888-111 atau ke http://www.coway.com.my/

So cubalah-free je dan pemasangannya pun mudah.

 

 

 
Merupakan brand no. 1 dan diimport dari Korea. Telah diuji oleh Woongjin Coway Cosmetics R&D Centre, SMCTC (a clinical test organization) dan KATRI (Korea Apparel Testing & Research Institute).

 


3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Zulaikha Mohamad said...

jue.baru.je.order.coway.nye.water.filter..hopefully.it.is.good..hehe..yg.penting.selalu.dtg.servis,takyah.susah2.kita.sendiri.yg.nk.cuci..hehe

isabelle said...

woh..ini iklan ke?
hebat rupanya coway ni ye

Diyana said...

yeh.hidup coway!aku baru pasang water filter depa.utk mandi, nanti dulu.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop