@ First Batch Barang dari UK Arrived

Tuesday, July 26, 2011

Akhirnya selamat juga sampai first batch barang dari UK ni. Lambat sikit sebab kontena sampai di Perak. Tunggu ada orang ambil untuk sampai ke KL. Untuk batch ni ada

Nak tahu lebih lanjut. Klik link diatas. Nak order? Terus email babyibu at gmail dot com. Pada yang dah booked dan bayar malam nanti Ibu contact ye. Internet problem hari ni. Huhu.

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

SyUhAdA said...

wah..brg diimport dari jauh nie..

AkmaFaizal said...

klau beli kat UK murahlah kan...

me and you said...

newborn starter set tu ada bape ye botol dia? exact macam dalam gambar ye?

MamaYsha said...

sy nak abc collection tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop