@ Macam menarik je ni..

Thursday, July 28, 2011

Dah ramai kawan Ibu beli grill ni. Baik untuk kesihatan - makanan dimasak tanpa minyak. Diorang kata - untuk breakfast just letak hot dog atau burger dalam grill tu - tak payah minyak ke apa - then boleh terus makan. If lunch, boleh letak ayam/daging diperap tu. Ibu minta kawan Ibu kat UK tu survey.

Ada dua jenis. Kecil dan besar. Ibu macam nak beli yang besar tu alang-alang. Tapi yang kecil tu dah cukup setakat kami 3 orang ni. Hmm still tengah fikir mana satu. If ada korang berminat nak juga email Ibu eh - babyibu at gmail dot com. If ramai order jimat kos shipping. Huhu. macam biasa-barang sampai hujung bulan 9.


1. George Foreman Compact Grill (2 portion)
Promo Price: RM140


Compact silver/black grill cooks up to 2 portions.
Non-stick plates for easy cleaning
Sloped grill plates to drain excess fat/grease
Cooks top & bottom for fast, even, complete grilling
245cm sq. cooking surface
Floating hinge enables cooking of extra thick food
Drip tray included



2. George Foreman 5-Portion Family Grill in Silver
Promo price: RM 290


Grill channels fat and grease in to separate drip tray for healthier eating
Cooks over twice as fast as conventional cooking methods
Floating hinge adjusts to any thickness of food, e.g. thin bacon, thick chicken breasts and sandwiches
Extended handle for ease of use
Non-stick easy clean finish on grill plates

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mamaAliff @ salmi said...

mcm best je..klu nk order kena byr bila yana? full ke camne?

Yana said...

ops lupa nk tulis. boleh 2 kali byr.

atulhani said...

kakak saya dulu ada menda ni, tapi mungkin brand lain. untuk buat toast, wah sangat best dan sedap.. lagi2 kalau isinya cornbeef + cheese.. eh boleh dua kali bayar yer.. macam berminat jeee.. kekekeke..

triple H...=D said...

tumpang tnye...bile last boleh order?

lovelywa said...

wah menarik gak nih..kat mesia mmg takde jual ehh??

.:Mrs. Engineer:. said...

macam berminat jek...bley order lg x kak?

SyUhAdA said...

aah...mcm bes je..

tini said...

mcm berminat. warranty mcm mana?

Lin said...

yana cm bekenan je...boleh order lagi tak? email details ladyheart2612@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop