@ Pagi-pagi hujan..

Sunday, July 31, 2011

Sekarang pagi-pagi selalu hujan. Mood malas mula la singgah. Niat nak bangun study tapi kang last-last tarik selimut. Huhu. Esok dah nak puasa. Kena rajin-rajin sikit. Tak gitu? Sebelum terlupa - Ibu nak ucap selamat menyambut bulan ramadhan kepada semua. Semoga tahun ini bawa keberkatan pada semua. Amin.

Oh ya minggu ni Ibu akan melawat page contest ye. Pemenang akan diumumkan minggu satu lagi. Satu lagi berita menarik - hari Rabu ni ada sale best barang UK. So tungguuu...

P.s: entri caca merba. hehe. ni tengah pikir - nak study ke or nak p sambung tidur peluk Ammar..hmmm...

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Liza said...

Bial baca phrase kt UK ada sale, lagi tambah rasa terkilan Liza... huhu... at last i know ur medela FS is the lowest price.. Ckp pun tak gun.. Liza dah rugi almost Rm500. Nak nagis!!!

SyUhAdA said...

slmt bpuasa jgk..
klau hujan, mmg tido lah jwbnye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop