@ Promosi Clarks!!

Monday, July 11, 2011

Clarks tengah buat final sale. Jadi jom serbu!!!


Sesiapa berminat nak dapatkan kasut Clarks sila email segera ye, Ikuti langkah di bawah:
  1. Layari http://www.clarks.co.uk/. Pilih kasut mana berkenan. Cara kiraan harga. Cth kasut 29 pound: (29x5.1)+RM40=RM187.90. Ini harga sampai Kota Damansara ye. 
  2. Email link dan saiz ke babyibu at gmail dot com. Kemudian, Ibu akan email balik no akaun untuk transfer payment.
  3. Selepas payment diterima, kasut akan terus dibeli. Tunggu hujung bulan 9 untuk terima barang ye.:)
Kasut perempuan yang cun-cun

Kasut budak yang cute-cute

8 kawan BabyIbu berkata-kata..:

pearl said...

tak pernah beli kasut online nih. tertanya-tanya mcm mane nak tahu kasut clark tuh yang berkenan dalam galeri tuh ada bintik 3 atau tidak ? sbb ade certain tuh memang guna kulit bintik 3 tuh.

Yana said...

baca dkat bhgian description. selalu yna p tgk kt kedai dulu-try n amik model n saiz apa. sng skit

farah said...

salam..kasut2 ni avalaible lagi tak? i berminat.

Yana said...

maaf dah expired ni. maaf dear

Hazey said...

Ada lagi tawaran ni?

Hazey said...

Ada lagi tawaran ni?

Yana said...

Ada lagi. tapi kiraannya dah lain. If berminat just email the link k. tq dear.

wannajwa said...

Saya pun berminat..mcm mn nk oder ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop