@ Rezeki Jun

Sunday, July 3, 2011

First time dalam sejarah blogging dapat cecah 4 angka. Alhamdullilah rezeki.


Macam mana nak dapat? Keep blogging dengan rajin dan ikhlas dalam menulis - insyaallah rezeki akan sampai - cepat atau lambat rezeki masing-masing.

P.s: Ibu not fully active dalam sertai aktiviti blogging. So kira oklah dapat macam ni setahun sekali. If betul-betul serious in blogging world - memangla lumayan. Sekarang study first :)

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

SyUhAdA said...

thniah ye..

AyuArjuna BiGoshh said...

wah tahniah liyana :)

Bionic women said...

wah banyak tu, kita punyer puluhan jer, dah 3 thun berblog pun baru dapat cashout sekali tu pun ngam2 jer jumlahnya

Syima ~Mama Kyra~ said...

tahniah..ni check nuffnang ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop