@ 9 jam lagi..

Monday, August 8, 2011

Baru tau pasal ada voucer menarik ni. Macam menarik tertarik je. Memandangkan Ibu pengumpul FM so macam wajibla membeli ini voucher. Hehe. Dah siap dok plan - nk bagi kat my mom satu kat mil satu. Itu gambar Ammar. Kat rumah nak gambar Ammar dan sekeluarga. Ops kat lab nak letak juga. hihi. Letak apa? Letak Fridge Magnet bergambar :).

 

Dapat 6 keping FM saiz 4' x 3'

Satu FM boleh letak 1 gambar
Isy kena godek laptop cari gambar Ammar ni

Haa apa lagi? Tinggal 9 jam je.Cepat beli ye...:) Meh tempek FM muka sendiri dan anak kita di fridge.

KLIK Bawah ni


2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

ain_nia said...

da beli gak..tp nak redeem pas raya..tangkap gmbr anak comel2 cket..

abazilah said...

jom join GA saya
http://iownthis87.blogspot.com/2011/08/like-abazilah-lucky-draw.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop