@ Pengumuman

Thursday, August 25, 2011

Wah sekarang sangat sibuk. Mana nak siapkan chapters untuk disubmit before balik kampung dan mana nak packed dan kemas rumah untuk balik kampung. Kan best kalau tangan ada lapan. Huhu. Ada sedikit pengumuman:

Pemenang "Warkah Untuk BabyIbu"
Pemenang telah pun diumumkan, insyaallah before raya semua pemenang akan dihubungi melalui email untuk maklumat penghantaran.

Pemenang Win LC Clutch From BabyIbu Shoppe!!
Senarai pemenang akan diumumkan pada 5 September 2011. Maaf sangat-sangat atas kelewatan. Hadiah untuk pemenang akan dishipped bersama barang UK yang lain.

Contest Baru
Ingat lagi tak contest Gaya Si Comel Berhari Raya? Mula-mula fikir tak nak buat tahun ni sebab sangat sibuk - tapi macam tak lengkap pula BabyIbu tanpa contest yang satu ni. So last-last ambil keputusan nak buat juga - tapi kali ni lebih simple. Macam mana simple? Tunggu lepas raya ye. Sekarang memang tak sempat. Malam esok dah nak balik. Kat kampung Internet tak pasti macam mana.




Pengumuman: Sekiranya ada mana-mana pihak - tak kisah blog personal or blog bisnes yang sudi nak sponsor contest kali ni. Boleh hubungi BabyIbu di babyibu at gmail dot com. Terhad kepada 6 sponsor sahaja. Banyak-banya tak larat nak handle :P.

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Mama Zharfan said...

selamat hari raya yana!!

Fitri Senin said...

aaaaa foto ammar and airyll!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

selamat hari raya

http://www.elissmie.com/2011/08/e-kad-raya-buat-semua-pembaca-blog.html?

Nisa Greennnpanda said...

wah, ade contest pas raye eh? nk join, nk join! hehe..

btw, slamat ari raye~!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop