@ Untuk anak belajar menulis

Monday, August 22, 2011

One of my friend recommend satu gadget yang bagus untuk anak kita belajar menulis. Anak die dah guna dan amat menyukainya. Since Ammar pun dah 3 tahun, Ibu ingat nak belikan satu untuk Ammar. Ammar belajar tulis juga guna buku. Tapi lepas 2 -3 huruf dah bosan. Huhu. So Ibu nak try gadget ni. Ibu dah pesan kat kawan Ibu kat UK. Sape berminat nak order sekali boleh email babyibu at gmail dot com. Harga RM100 dan eta hujung bulan 9. Tapi offer sampai esok je ye. Sebab kawan Ibu dah start pack untuk shipping. Apa ke bendanya?
 
LeapFrog Scribble & Write
RM100
 

 

 
  • Light the way to early writing with Scribble and Write
  • Four learning modes can help your child progress from drawing simple shapes and pictures, to writing upper- and lowercase letters
  • Features a child-sized stylus, single retraceable surface and stroke-by-stroke guidance; children simply trace over the lights with the stylus to form letters
  • Parents can connect to the online LeapFrog Learning Path for customized learning ideas and insights from LeapFrog
  • Age: 36 months-5 years old
  • Dimension: 2.2 x 11 x 10.5 inches; 0.60 kg

  


 

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

cybermall80 said...

kak mcm mana nak order

ummi_iman said...

Saya nak order 1

ummi_iman said...

Saya nak order 1

cybermall80 said...

guna bateri atau mcm mana yer, plz info me cybermall80@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop