@ Memang berbaloi-baloi ni

Thursday, September 22, 2011

Hari ni dapat email dari MilkaDeal. Ada promosi set DVD pembelajaran kanak-kanak dengan harga RM55.72 sahaja. Banyak juga tajuk yang boleh dipilih seperti
  • (Set 1) Hermie & Friends Series DVD set
  • (Set 2) Brainy Baby Series DVD set
  • (Set 3) Banana in Pyjamas Series DVD set
  • (Set 4) The Adventures of Hello Kitty & Friends DVD set
Dulu pernah beli Brainy Baby Series. Ammar suka. Rasa macam nak beli lagi ni. Sesiapa berminat just boleh klik bawah ni.

1 Set of Children's Series DVD from RM55.72 onward from Innoform Media. 4 Titles to Choose from [30% OFF]


Satu lagi tawaran yang amat menarik ialah voucher untuk beli spek mata. Beli voucher RM100 kita akan dapat nilai RM300. Ha berbaloi kan? lepas buat spek tu. If spek Ibu just kena tambah dalam RM100 lagi dah dapat - maklumlah power dah sangat tinggi. huhu. Ini pun wajib ambil.
RM100 for 1 Cash Voucher worth RM300, which can be exchanged for ANY lens or frames at Sunshine Optical House, Subang Jaya [67% OFF]



Ha! Berbaloi-baloi kan? :)

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop