@ Pening

Friday, September 9, 2011

Dua tiga hari ni bz sikit. Sibuk dengan meeting dan perbincangan. Maklumlah lama sangat bercuti plus time tak aktif masa tangan patah hari tu. Ini pun pening sebab kena submit satu jurnal dan satu conference paper before 20hb ni. Oh sempatkah? huhu. Dahla dua-dua baru ada outline je. Takpe-takpe. Yakin boleh.

Oh ya. Sepatutnya contest announce hari ni. Tapi tiba-tiba ada sponsor baru. So tunggu Ibu finalize penaja -then baru announce. Rasanya akan announce hari Isnin ni. Sebab Sabtu Ahad tak ramai orang melawat sini. Pengumuman pemenang pun Isnin k. Ibu akan dapat result esok - tapi to be save (and tak membuatkan korang tertunggu-tunggu) - kita kira Isnin jelah eh.

Oklah tengah mengemas rumah ni - esok nak mop pula sebelum memulakan operasi terjah open house. BabyIbu tak buat open house? Tahun ni tak kot. Tangan tak berapa kuat lagi - nanti kesian la Ayah penat sorang-sorang. Tak gitu.

2 kawan BabyIbu berkata-kata..:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

SALAM..SELAMAT HARI RAYA AIDIL FIRI,MAAF ZAHIR & BATIN...masih sempat lg kan..

Dalin said...

Chayoikk Ibu!!!! Ibu boleh punya!!! Slow and steady.. biar lambat asalkan selamat.. biar pelahan sedikit, asalkan qualitynya hebat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop