@ Selamat Hari Raya...

Monday, September 5, 2011

Wah kali ni memang raya betul. Seminggu tak pegang laptop. Kami balik Kedah Khamis sebelum raya. Sebab Internet sangat slow kat sana maka memang tak buat keje. Berehat je. Balik ke sini Jumaat lepas. Tapi Sabtu dan Ahad sibuk beraya kat rumah sedara mara di KL pula. Malam balik memang semua terbongkang. Heh. Ini baru nak tengok balik email, keje dan sebagainya. Kepada yang menunggu result pemenang - tunggu ye - esok akan diumumkan. Contest baru pun akan diumumkan minggu ni. Korang get ready je dengan gambo anak-anak korang yang comel-comel ye. :)

Apa-apapun sempena hari mulia ni - BabyIbu sekeluarga ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri  dan ingin memohon maaf andai ada salah dan silap. If ada BabyIbu hutang hadiah kat sape2 (in case termiss/terlupa) just email k. Cerita raya? Nanti baru upload ye. Ini letak sekeping gambar di pagi raya :)


5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

MamaYatie said...

selamat hari raya Yana!
maaf zahir & batin yer

azzamoro said...

selamat hari raya yana. maaf zahir & batin

::NureeN:: said...

slamat hari raya ;)

Nisa Greennnpanda said...

wah, tema black.. ^_^
slamat ari raye~!!

*∽ IZAN ∽* said...

Selamat Hari raya.. maaf zahir batinn!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop