@ Terjebak

Wednesday, September 14, 2011

Dulu memang minat gila dengan The Sims. Dah lama cari tapi tak jumpa. Semalam Puan Donat telah invite saya di facebook. Oh sukanya tapi harap tak addicted. Huhu. tengah semangat writing ni.


Lain sikit dari game asal tapi lebih kurangla - :)

5 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Yan said...

samela kite

maszmadi said...

dulu ms keje kat jhr, kawan seopis siap bawak cd n download setiap sorang kat opis tu.. sume main sama2 n leh link kat pc memasing..
erm, game kat FB dah x minat lak skrg nie.. huhu

SK KULIM said...

hahahahhaa...saja je perangat ang.jap ,nanti aku nak invite otai sims,si iza..minah tu lg menggila dgn sims. * weh,serius ang baru main 1 hari ka..rumah sims ang mcm dah renovate byk je..aku tak wat pe2 pun lg.baru dok pi beramah mesra dgn jiran tetangga..hehe

CatlinaFly said...

hehehe zaman sims dulu terjebak gak..masa belajar kat U dulu..skrg baru nak menjebakkan diri dgn diner dash..sbb my dotter pun suke..yang geramnye dia suke seatkan pelanggan je, sy lak kena siapkan masak2 hahahaha

Joy said...

hi. salam kenal. i br 2 hari terjebak the sims kt fb..last main sim 10 thn lps!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop