@ Adeh..kesian budak ni

Thursday, October 20, 2011

Cara jimat diapers katanya. Sapa la buli ni. Sejuk budak ni. Huhu


11 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Aidanisme said...

Ya Allahh tak senonoh betul sape yang buat tu.. sat g klu poo poo cam mane tu.. hehehehe

Naura said...

ala..siannya..kelakar pun ada..hehehe

fieda said...

ala cian plk..tp nape saya nk tergelak ni..hiihi..

Atia Adina said...

ini mungkin kes ibu dia nak dapatkan sample air kencing baby tu.....ada terbaca satu blog ari tu...dia tak benarkan doktor amik sample air kencing anak dia melalui tiub....so dia tunggu anak dia kencing....tadah macam tu lah

Anonymous said...

ciannye....

wan nurul hezrina said...

hahaha sampai ati toll.nie budak laki blehlah tebuk2 cawan.kalau pumpuan mcm mana tuh??hehe

lovelywa said...

mendajalkan baby jek..sian diaa..bengong tul orang yg buat tuh..haih!!

nUr aDila said...

pe ke hei nye smpai cmtue...huhu

sunz sulaiman said...

siannyer baby nieh... tapi kelakar pun yer...alololo..

mummydina said...

la..siannye baby ni..tapi kan ke susah kalau baby bergolek/bergerak nanti..

M.I.D Love said...

Salam ziarah...adui napela buat cmtu kt bby tu ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop