@ Posto-posto

Monday, October 31, 2011

Baru sebahagian barang telah diposkan. Ini first batch, second batch minggu ni. If Ibu belum contact tu maknanya barang belum cukup lagi. ada dalam 400 kotak belum dibuka. Huhu. Ini traking number bagi barang yang telah diposkan. Bagi yang belum ada nama, tunggu ye. Barang banyak dan besar. Kena buat step by step.

Azlina CD 180504767 MY
Che Suziana CD 180504912 MY
Irma Azreen CD 180504775 MY
Irma Azreen CD 180504926 MY
Jamiah CD 180504722 MY
Khairiah EN 441328335 MY
Khuzaimah Abdul Majid CD 180504869 MY
Lily Farsha Baharum CD 180504930 MY
Muliani CD 180504705 MY
Muliani Omar CD 180504740 MY
Munirah CD 180504679 MY
Nazriah CD 180504736 MY
Nazriah CD 180504798 MY
Nik Mohd. Fauzi CD 180504665 MY
Nik Mohd. Fauzi CD 180504807 MY
Noor Aniwati EN 441328349 MY
Norhanim Mohd. Kassim CD 180504886 MY
Nur Arfah CD 180504682 MY
Nur Fashrina CD 180504815 MY
Nurruihamme Sidek CD 180504719 MY
Nurul Hanis CD 180504838 MY
Rozita Abdul Rahman CD 180504890 MY
Saizu Norhaslina CD 180177143 MY
Saizu Norhaslina CD 180504841 MY
Saizu Norhaslina CD 180504855 MY
Shahabudin Abdullah CD 180504784 MY
Siti Afiah CD 180504651 MY
Siti Mazrah CD 180504824 MY
Siti Munirah Mohd. Azlan CD 180504872 MY
Suhana CD 180504753 MY
Suziela CD 180504943 MY
Syahnaz EN 441328352 MY
Wardah Hanim Md. Noor CD 180504909 MY
Zana CD 180504696 MY

CD - guna pos domestik

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

ZanaNordin said...

rasa mcm ada nama terselit jer tu..
he he he...tak sabarnya

M a m a A r i s s a said...

azlina tu azlina selamat ke?

Saizu said...

dah terima dah barang nya...tqvm sangat berpuas hati...lain kali boleh beli belah kat sini lagi...

M a m a A r i s s a said...

tQ ibu..brg dh smpi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop