@ Shawl Cotton Patchwork

Wednesday, October 12, 2011

Lately Ibu jatuh cinta dengan  shawl cotton yang ada patchwork. Sangat mudah dipakai. Tak payah nak iron dan pakai inner. Senang je. Lilit sekali dah siap. Beli kat mana? Arzu mari. Tapi harga memang sangat berbaloi-baloi - tak sia-sia kawan Ibu berbaik dengan salesgirlnya. :)

 Ibu pakai shawl cotton patchwork. eh nampak tembam lak gambar ni. heh.

Koleksi kat rumah..i loike...

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Fitri Senin said...

cantik je ibu pakai..mana de nampak gemuk..lain le kalo i yg pakai =P

JaSSNaNi said...

lawo jugak ye...

hehehe.. kadang2 i suka gak pakai shawl ni.. tapi lagi senang prefer instant tudung.. kalau ade banyak masa nak kelebek depan cermin, mmg i pun pakai shawl.. especialy bila outing.. :)

Yana said...

time g um je pakai ni. kalau keluar biasa2 memang tak sempat nak kelebet selendang ni. pakai sarung je pling sng. huhu

Oyis said...

cantik la yana. mcm2 dah style tudung yg ada di msia skang, hebat lah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop