@ Target Bulan Ni

Thursday, October 6, 2011

Haih banyak je target kan. Dah lama tak beli handbag. Satu rekod untuk seorang yang sukakan beg. Last beli pun...ha sampai tak ingat. Kira lama la tu. Heh. Kali ni berkenan yang ni. Brand Liz Claiborne. Ibu memang suka brand ni sebab banyak compartment. Tapi sebab beli online dari US - lambat la lagi. Huhu.

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Hazaida said...

saya juga meminati handbag hehe..last beli time raya hari tu..skrg budget x ada lg..nak kene pow hubby plak pasni hehe..

nurul najihah zainudin said...

bestnye..mam pun suka beli handbang..cam ibu juga.suka collect kasut dgn hanbang..sama lah kite.last beli masa raya tahun nie...pasni kena pow juga husband lah pulak.

nurul najihah zainudin said...

mama pun suka juga beli handbag dgn kasut..last beli masa raya tahun nie..pasni kena lah pow husband lah pulak bajet dah takde nie.

nurul najihah zainudin said...

bestnya..mama pun suka beli handbag cam ibu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop