@ Ceritanya

Thursday, November 17, 2011

Lama tak update blog. Bersawang dah ni. Nanti akan update lain-lain cerita. Buat masa ni just nak announce - Ammar akan dapat adik bulan 6 tahun depan insyaallah:). Dah check Dr. Semua ok alhamdullilah. Sekarang tengah berperang dengan all day sickness (bukan morning je - pagi petang siang malam ni). Banyak baring jelah. Huhu. Thanks to Ayah sebab banyak tolong di rumah.

Oh ke mana Ibu menghilang? Ada urusan sikit then singgah balik Kedah sekejap. Itu yang hilang tiba-tiba. Internet lembab kat sana. Ibu pun ambil peluang berehat je - sementara ada orang layan Ammar. Oklah akan cuba announce winner contest petang ni atau esok k. Bergantung kepada tahap kebolehan mengadap laptop. Huhu.

16 kawan BabyIbu berkata-kata..:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam...TAHNIAH!!Bestnya preggy,dapat rezeki lagik.Semoga dgn kelahiran baby baru nanti akan brtambah murah rezeki yer.

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah...moga rezeki semakin berlipat ganda :)

yatie chomeyl said...

tahniah yana & tahniah Ammar sbb nk jd abg long dah :)

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

tahniah yana..
akhirnya...alhamdulillah..
due kita dekat2 nampaknya..aku insyaallah awal bulan 6.. :)kak ina pun sama kan? hehehe..anyway, ko take care ye..selamat menemput all day sickness! aku pun sama! :p

Nad @ MamaZakwan said...

tahniah dear!
take care okeh! :)

FiraHamzah said...

congrats yana..semoga semua berjalan lancar. semoga ibu & baby dalam kandungan sihat sentiasa.. aminn..take care ok :)

naiey said...

Tahniah dear..
Take care :-)

kinna said...

Tahniah yana! Sama la kita, adik zulfaamani kuar ujung bln 5 :)

Lovely Ayun said...

tahniah kak yana.. semoga segala urusan dipermudahkan Allah s.w.t .. amin..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah tahniah yana :) rezeki me bila pulak yer..

Rozita said...

tahniah yana... moga dipermudahkan...

Juanny said...

congrats kak yana! ;)

MamaAzzim said...

congrats kak yana :) tambah lg satu

My Sweetheart e-Shop said...

Tahniah...

Elyn Sani said...

alhamdulillah tahniah yana!!

Zie said...

Tahniah... samalah kita.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop