@ Alhumaira Butik

Thursday, December 15, 2011



Kenal tak alhumaira? alhumaira ni butik jual tudung. Harganya pun berpatutan. Pernah beli inner neck secara online kat diorang. Memang sedap sgt kainnya. Selesa dipakai.

Baru-baru ni pergi butik kat kota damansara ni. Banyak juga pilihan. Ibu beli 1 je tudung ala siti. Gambar nnti ibu post.

Jadi sesiapa berminat bolehla terjah ye. Cr je alhumaira kat fb. Harganya memang sgt berbaloi untuk kualitinya. Happy shopping.

Posted via Blogaway

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Em's Family said...

tak pernah pergi lagi.. tapi nak sampai kota damansara tu, bercinta juga (padahal tak jauh pun)

♥ Elin ♥ said...

dear...mcm mana nak oder online?

munna said...

ni butik membe saya.mmg sangatt sedap kain tudung dia.kalo nak beli on9 kat sini http://www.alhumairacontemporary.com/ tapi LIKE dulu fb humaira ni,baru senang kita tau update tudung terkini kat website dia ;)

Nad @ MamaZN said...

bile dah cantek2 ni
kalu beli online cepat sgt sold out nye, huhu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop