@ Carta Pai atas Pai

Tuesday, December 20, 2011

Sekarang pukul 4 pagi. Satu malam perah otak nak buat satu carta pai ni. So Ibu nak letak juga kat sini. Tanda satu kepuasan bila dapat buat. hehe.


Heh rasanya tak perlu la Ibu terang apa kebendanya content. Ini untuk Phd Ibu punya analisis. Nampak mudah je tapi nak buatnya termenung juga dibuatmya. Maklumlah selalu guna simple-simple je. Sebab kepala sakit satu malam semata-mata nak buat ni so just nak share. Cara buat pie of pie chart. :) Yeay boleh tidur. Esok sambung. Objektif hari ni terlaksana.

1 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Sidratul Muntaha said...

cv5 ker?
klu buat pie chart ni haru sikit.
aku pun pening klu kena suh buat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop