@ Personalized Touch n Go

Thursday, December 22, 2011

Semalam teman kawan pergi top up Touch n Go. Sekali terpandang ada Photo Card untuk Touch n Go. Kiranya kita boleh bawa gambar sendiri untuk print atas kad Touch n Go tu. Kebetulan Ibu bawan pen drive dan kebetulan pulak Touch n Go lama dah hilang ke mana (eceh banyaknya kebetulan - :p).
Ibu pun buat satu.

Sekejap je buat. Pilih gambar dan print pada kad. Kena bayaran RM20. Mari kita lihat kad Touch n Go baru Ibu.



Maklumat lanjut klik - Touch n Go.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

MamaAzzim said...

cutenya kak yana...sy pakai T&G KLCC spesel edition..hiihi

Lizan said...

cutenya kad tng dia..hehe

atfina said...

ooo...menarik2. nak buat jugak lah...eheheh.. bagi thumb drive jer kan..

ps: errmm...besarnyer kaki ammar..hehe

Le Chevalier said...

cantiknyer...marbeles

FaizahMohd said...

ibu, kad touch n go ibu ada kat adik ibu yang kedua. sekian terima kasih :P

Anonymous said...

Hi all,

You guys can buy online too at www.photocard.com.my

Or check out http://forum.lowyat.net/topic/2126243

Hope this will help ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop