@ Pregnancy Pillow

Monday, December 19, 2011

Baru nak masuk 4 bulan tapi perut dah naik - badan pun dah kembang. Tidur malam memang sangat tak selesa. Ingat nak cari pregnancy pillow. Ada beberapa jenis rupanya. Google kat online store harganya sungguh menyayat hati. Mencecah rm300. Huhu.


Ibu berkenan yang kat bawah ni. Ada sesiapa tahu jual kat mana - atau lebih murah. Memang rasa kena beli satu juga ni. Pinggang sakit. Petanda makin tua ni - badan dah sizen. Hukhuk.

14 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Makbed said...

ritu masa peknen 2nd child, makbed cari jugak pillow ni. tapi tidak ketemu....

Anonymous said...

kat sini ade

http://www.facebook.com/rnhcollection?sk=wall

Lady Rina said...

mcm best je pillow tu...nanti kalau peknen, nak cari la jgk...:)

Ummu Ukasyah said...

macam pernah ternampak kat Jusco tapi entahlah sama ke tidak.. sebab pernah ternampak dan tak pernah nak endah.. hihi

Em's Family said...

mak i kate gune bolster kalau rajin jahit sikit.. tapi biaselah i kan pemalas :D

Shairil Amirayu said...

mom's care ikano pernah sale jual pillow ni, diskaun sikit je harge still about 200 plus... last week i baru beli the preggle pillow, price around rm299 kat kedai baby yg kat the curve tu, sebelah mothercare... tak ingat pulak name kedai tu... best pillow tu, masa beli tu i dah desperate sbb sakit belakang and pinggang sangat, and now alhamdulillah dah kurang sakit... actually my husband yg suruh beli sbb i asik komplen sakit je, kalau ikutkan i mmg tak beli sbb mahal sangat...

_mmm_ said...

x leh bygkan kak yana kembang T_T

congratulations anyway :)

Sidratul Muntaha said...

tingat jlo guna masa citer back up plan

Zulaikha Mohamad said...

jue pkai body pillow yg beli kat aussino je.. dr pregnant arsyad lg pkai.. tp takdela bentuk camtu.. tp ok la comfortable..

Anonymous said...

I have read so many articles or reviews about the blogger lovers but this article is actually a fastidious post, keep it up.
my web site :: maternity pillow

mommyd Dya said...

kalau dekat ebay murah skit...byk range of price...;)

Siti Hawa Adam said...

Hi I ade jual maternity pillow.. harga promosi RM 200 kalau COD...kalau nak post lebih sikit la...My maternity pillow ni lain sikit coz i isi EPS beads yang macam dalam bean bag tuh. tapi beads dia size kecil..so sangat selesa sebab fleksibel and u all boleh kurangkan atau tambah isi dia ikut keselesaan masing2.. ukuran 135cm panjang x 65cm lebar X 30cm diameter..

check out my blog http://mommiescomfies.blogspot.com

BabyIbu, thanks for letting me borrow ur blog for this little msg...

NURUL IZNI said...

Mohon maaf. Tumpang sharing. Semoga bermanfaat.

MomLove Pregnancy Pillow yang diperbuat daripada 100% kekabu asli dengan harga promosi RM199 (Free Pillow Cover + Pos ke 1Malaysia). Selesa, sejuk dan tahan lama.

Berminat & info lanjut, boleh terus ke https://www.facebook.com/MomLovePregnancyPillow

Terima kasih.

Lin adnan said...

Tumpang iklan yer..

Pregnancy Pillow Kekabu Asli. Geboo, lembut, selesa dan melenakan tidur... Harga mampu milik kepada semua mommy2..

Harga promosi RM120 dari RM145.. Murah2.. Harga siap pos ke seluruh malaysia.

FB Page : Pregnancy Pillow by Kak Lin
Whatsapp / sms 01128546124 Kak Lin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop