@ With Aaron Aziz

Thursday, December 15, 2011

Tak dapat ambil gambar dengan tuan, dengan gambarnya pun jadila kan :P. Sejak tengok Nora Elena memang minat kat die ni. Sungguh sesuai bawa watak romantik.


Dah lama dah tengok Ombak Rindu tapi tak upload2 gambar. Rasanya memang dah ramai dah tengok - dah 6 juta kan kutipannya. best ke? Bolehla. Banyak perubahan dari novel tapi perubahan yang dibuat memang sesuai la untuk dimampatkan menjadi sebuah filem. Ibu tak nangis pun (sibuk kunyah pop corn sbb time tu asyik rasa mual). Sebab rasanya Maya Karin kurang feeling. Tapi asal Pak Dollah sedih - boleh pulak rasa bergenang air mata. Hehe.

P.s: Ibu sudah tembam. Bye2 jeans saiz 26ku.

6 kawan BabyIbu berkata-kata..:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

x tengok lagi. lambat plak kuar kat astro first.

Sidratul Muntaha said...

agak dah...
mesti dgn patung aaron
huhuuhuh
tak dan nak tgk lagi semasa bebudak ni masih kecil
tunggu la kuar kat astro 1st
tapi aku lyn ady putra lagi dari aaron nih
lagi syiok n feeling dia berlakon even dia itam
ahahhaa
mati la kena rejam dgn fan aaron n ady.
dalam puji2 siap kutuk lagi

yatie chomeyl said...

mana ada tembam..slim je lagi u yanan

azzamoro said...

ces yana, aku baca tajuk ingt kau dpt jumpe aaron. nasib baik tak. kalau tak sure aku jeles

Yana said...

eliss
kami tak meyempat. hari ketiga dah terjah. heh.

Sidratul
hehe :P ady putra machoo.

Yatie
oh di luar nmpak slim. di sebalik baju - huhu. eh smpai bila kat sana eh. teringin nk pgi.

Yana said...

azza
if betul - on the spot aku wifi masuk blog/fb. muahaha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop