@ Baju Mengandung Yang Comel

Wednesday, January 25, 2012


Baju mengandung untuk dijual - klik sini!!

Sekarang perut dah makin besar. Memang baju biasa dah mula tak padan. Semua dah sendat mendat. Masa pregnant Ammar dulu, Ibu tak banyak baju pregnant. Maklumlah time tu kan fulltime housewife. Duduk rumah je. Pastu kawan-kawan pun semua tak pregnant lagi. Memang la tak tau apa-apa pasal seluar pregnant ke baju pregnant ke.

Kali ni dah pandai sikit. Ada kawan Ibu tunjuk FB Youand Mycloset Full. Ada juga la sehelai dua yang menarik perhatian. Dah mula beli sikit sebab dah rasa macam buah pelam kena balut kalau pakai tshirt biasa. Huhuh.

Ini paling penting. Ada satu pun jadila. Dulu time Ammar pakai seluar jerut je. Sekarang dah advanced. Boleh pakai jeans lagi :)




Comelkan. Dulu masa kawan Ibu tunjukkan page ni. Banyak lagi baju yang menarik. Tapi bila buka nak beli banyak yang cun dah sold out. Takpelah - kurang sikit borongannya. Hehe. Maklumlah, nak round shopping complex pergi cari memang tak larat. Beli online jelah. Lagi mudah - tak gitu?

12 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Cik Rose Cute said...

Memang cantik la...design baju untuk ibu mengandung...

adianiez AIDA said...

aida memang cari jeans cerut. almaklum, seluar semua da tak muat. hi hi... tq. nanti jap agi nak jengah :)


nota kaki : klik sini & jom join simple giveaway – hadiah voucher KFC yg best

Sumijelly said...

memang comel2..

dulu mas apregnant x pernah nak jumpa yg cimel..

tp pas je rbersalin..banyak pula yg comel..geram jer rasa....huhuhuh

Sumijelly.com

Oyis said...

nih yg teringin nak ikut jejak langkah yana nih hihih.. geram tgk baju2 maternity! (jgn citer la psl baju baby nya kan?! lagi laaa geram... hihih). slmt bershopping n melaram :)

Siti Lyana said...

belum mengandung pun dah excited melaram... :)

Cahaya Kita said...

cute nya...

Nad @ MamaZN said...

saya cari kt jusco jek..
;)
cari awal2 preknen dah sarat dok umah je, hihi

Rose's Treats said...

AsSalam,

Cantik2 juga baju2 tu...
Boleh tolong share/emailkan links/website utk maternity wear site yg yana selalu shopping?

Thanks.

~emi~ said...

Eh mcm menarik je yg jeans tu..huhu

alongadib said...

Mmmmmmm menarik

alongadib said...

Mmmmm..

Izrul Kaizan Mohd Zaki said...

Salam. Kami dari Butik Little DJE ada menjual baju maternity (Blouse / Dress) pada harga yang sangat berpatutan.

Material baju dari kain lycra / cotton dan size baju S,M,L,XL sesuai untuk semua saiz badan.

layari website kami di www.littledje.com atau singgah di kedai kami di

BUTIK LITTLE DJE (SA 0175618-K)
No 20, 1st Floor,
Jalan Opera L U2/L,
Seksyen U2, TTDI Jaya,
40150 Shah Alam,
Selangor

Tel : 03-78316724

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop