@ Bertambah satu lagi..

Tuesday, January 17, 2012

Hari ni bertambah satu lagi usia Ibu. Sekejap je rasanya. Hati rasa macam muda tapi bila tengok Ammar yang semakin membesar plus bila mengah-mengah panjat tangga fakulti tu - maka sedarlah Ibu sememangnya Ibu dah tua. Huhu.


Takpe kita guna ayat sedap sikit - semakin matang. Heh. Bertambahnya usia ni, Ibu dah tak harapkan lagi suprise birthday ke hadiah best-best ke (even my parent still kasi hadiah kat anak sorang yang perasan macam belum kahwin ni - :P).

Ibu hanya harapkan tahun ni dikurniakan kesihatan yang baik dan rezeki yang murah. Insyaallah. Harapkan tahun ni Ibu berjaya 'produce' dua baby. Baby adik Ammar dan Baby Phd. Aminnn.

P.s: Erkk hadiah dari Ayah Ibu nak juga tau...:)

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

mama tim said...

hapy beday..takpe kuda lg tu baru 30..saya lg dah tua..haha

bila dah tambah usia bby btul2 kena tambah juga ibu..hehe

klik! klik! ceritaku! said...

Selamat Ulang Tahun.. hari ini juga hari lahir bonda dan arwah abah saya..

sue zainun said...

hehe hepi besday..semoga panjang umur, sihat n sentiasa hepi di samping keluarga...n hope apa yang dihajati tu tercapai..aminnn

mummy_ayu said...

happy buzzday to u!! semoga panjang umur, murah rezeki, sihat & gembira selalu...

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

rupenye kite sebaya ye...hehehe

||kiena|| said...

Happy birthday kak yana! ;)

MamaYatie said...

happy birthday Yan!!
Semoga Allah permudahkan semua urusan yana & diberkatiNya selalu...amin!!

Zulaikha Mohamad said...

happy birthday yana.. semoga dipanjangkan umur, dikurniakan kesihatan yg baik dan dilindungi di bwh rahmat Allah S.W.T sentiasa.. amin~

Oyis said...

happy bday yana. smg semua yg dihajati tu tercapai pada tahun ni :)
(PS: kita pon wish benda sama yg exactly sama for this year jgk. mudah2an tercapai)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop