@ Jual Vision - Murahhhhhhh!!

Wednesday, January 4, 2012

Bukan Ibu yang jual. Ibu jual bagi pihak my MIL. Tak mampu nak pi sana lagi dan redah lautan periuk yang kotor itu lagi. Harga yang dijual memang sangat murah. Satu set 3 selalunya RM400++. Ini dah harga jual termasuk upah pergi sana, pilih yang elok dan basuh lagi. So bagi Ibu memang sangat berbaloi. Tak dapat harga ni kat tempat lain.

Offer Ended!!

Ada 3 saiz (semua tanpa penutup) - rujuk gambar di bawah
saiz 1 - RMxx
saiz 2 - RMxx
saiz 3 - RMxx
satu set (ada 3 saiz) -  RMxxx

Pick up: Kota damansara, Jitra (Ibu balik awal bulan 2)
Sesiapa berminat boleh email babyibu at gmail dot com.


 Gambar sebenar. Periuk ni hitam/kotor kesan kilang terbakar. Tapi bila basuh condition masih cantik lagi. Macam baru.
Sekadar gambar hiasan nak tunjuk perbandingan saiz. Periuk yang dijual without penutup ye.

13 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Cik Rose Cute said...

murah tue...

MRS. K said...

ibu, penutup sekali ke?

Yana said...

mrs k - penutup takde. tapi boleh beli di jusco atau parkson.

nieda said...

nak beli yang no 1. ada lagi tak? pick up kt kota damansara area mana? nak bank in or cod?

BabyIbu said...

nieda-ada. email eh. bank in dulu. nnti pick up kat kota daamnsara.

Hanim Kajang said...

kalau nak beli tiga-tiga masih ade lagi ke?

nieda said...

email nieda, hasnidaomar@gmail.com, nanti email no akaun yer..

Yana said...

hanim - ada lagi 1 set left. if berminat email k.

business said...

as salam, ada lagi tak ? my email ..armawati42@gmail.com

Anonymous said...

salam sy nak info tempat ni boleh x kak...sy ingat nak pegi la...sy dah try cari tpt ni tp jumpa umah orang...huhuhu

Yana said...

alamat btul mmg takde. kat gps just search kfc teluk pulai. dr situ trific light belok kanan. straigt then jumpa simpang empat belok kiri. terus jumpa kedai. tapi sekarang brang dah tak berapa ada. nk cari corning okla.

elan edora said...

assallam...sy berminat dgn vision wpun x da cover,,,boleh pm sy harganya h klu bleh corning ware sekali ya

Yana said...

Maaf semua-semua dah sold out!! Tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop