@ No more cit cat

Thursday, January 5, 2012

Memandangkan jarang sangat ada kesempatan membaca dan apatah lagi membalas di Cit Cat ni maka Ibu amik keputusan nak delete je. Buat orang marah je kan tanya tapi tak jawab - huhu (ampun semua). Mulai hari ni anything just email babyibu at gmail dot com - ada kat ruang hubungi Ibu tu. Tapi if tak bereply 2-3 hari harap email sekali lagi sebab kadang-kadang masuk SPAM. Email babyibu tu selalu akan automatik forward ke email utama. Memang tak buka email tu directly. Jadi kalau masuk SPAM memang tak perasan. So if tak balas sila email sekali lagi ye. :)

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop