@ Rahsia di sebalik sabar..

Thursday, January 19, 2012


Bila kahwin kenala banyak bersabar. Sebelah pihak (tak kisah isteri atau suami) kena belajar beralah. Jika tidak, memang perang sokmo la jawabnya. Tapi yelah bila dah lama-lama. Dah malas nak gaduh-gaduh sangat pun. Buat-buat lupa dan maafkan je. Macam Ibu janji dengan Ayah, if malam tu ada selisih faham, esok tu kena lupakan dan saling memaafkan. Tak gitu? Barula bahagia hidup ni. :)

4 kawan BabyIbu berkata-kata..:

kinna said...

hehe..lucu dialog diatas. saya pernah buat jugak (cuci toilet bila tgh marah), tapi tak de la guna berus gigi suami :)

kayyana said...

btul tuh... sedangkan lidah lg tergigit ini pula suami isteri... eh mcm lirik lagu pulak.. hehehe

Diyana said...

ha ah.dah lama2 ni,jd cam malas nak mrajuk-bergado-bertomoi dgn laki sndirik..kdg tu,bile tgh genting gile..dgn mia ali affan meragam serentak time aku & ateng tgh dok berkelahi,boleh plak stop sbb nak tgk kartun..habis kartun, boleh plak keluar beramai2 gi shopping tesco..bergelak2 dgn anak2..dah lupa td gadoh sebenarnye laki bini.hahahaha.

Sidratul Muntaha said...

tjuk yg mengena arinin!
har!har!har!
nak forward la!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop