@ Rezeki di awal 2012

Wednesday, January 11, 2012

Alhamdullilah rezeki semua yang bergelar pelajar. Awal tahun ni dapat voucher RM200 untuk beli buku. Banyak tu. Sapa nak kasi kan. Ibu dah ambil (bab benda free ni memang laju je kan). Kepada yang belum ambil sila la tuntut di Sekolah/Fakulti anda. Tarikh penggunaan voucher sampai 31 Mac 2012 sahaja. Menurut Fakulti boleh digunakan di mana-mana kedai buku. Selamat membeli buku!!!


P.s: Untuk Ammar Ibu bagi sekeping voucher k - :)

9 kawan BabyIbu berkata-kata..:

SYANI said...

Anak aku baru darjah 1 tahun ni dapat tak bocer ni??

Munnafendy said...

wawahh borong buku la pasni ye

Yana said...

syani - ini yana copy paste pelajar yang layak terima baucar

Semua pelajar warga negara Malaysia yang berdaftar sebagai pelajar aktif di IPTA, IPTS dan Politeknik mengikuti pengajian pada peringkat Diploma, Sarjana Muda, Sarjana dan Ph.D,matrikulasi/asasi dan pengajian persediaan termasuk pelajar diTingkatan 6 secara sepenuh masa dan separuh masa di institusi pengajian tinggi dalam negeri

eT said...

kt kedai buku lain pon leh guna ker???huhu

Sidratul Muntaha said...

agak dah
huhu
rezeki sungguh...

Yana said...

mph dan popular boleh rasanya

Oyis said...

oo bagus ni. slmt membeli buku!

Diyana said...

to syani:yg baucer buku tu utk pelajar ipta/ipts shj. kalau student sekolah ren/men..dpt rm100 utk per anak. kalau 5 anak,rm500 dpt :D. rsnye sekolah2 dah edarkan rm100 pd parents.kalau belum dpt,boleh rujuk sekolah anak..:D

Ida Mohd Ali said...

bestnya...nk g claim jugak la....hehehe...

http://www.facebook.com/#!/pages/My-Sweetheart-e-Shop/236559989733353

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop