@ Selamat Tahun Baru Cina dan Cuti

Tuesday, January 24, 2012

Selamat Tahun Baru Cina pada semua. Ramai ke balik kampung? Hari Sabtu hari tu - Ibu pergi Seremban. Tengok NKVE menghala utara jammed teruk. Padahal time tu dah pukul 12 tengah hari. Masa balik dari Seremban pula, jalan menghala Selatan pula jammed. Memang ramai betul jalan-jalan or balik kampung time ni ye.

Kali ni tak balik Kedah. Sebab budget nak balik time Maulidur Rasul nanti. Ada kenduri sepupu. So kena la save-save cuti. Kami rehat di rumah je. Kebetulan ada mak saudara datang. Memang pusing area Kota Damansara je. Kata mak saudara, Sogo dan The Curve semua ramai orang. Huhu. Memang Kl pun penuh orang juga ye. Apa pun esok dah mula kerja. Kena start engine balik ni. Huhuh.

3 kawan BabyIbu berkata-kata..:

YaYaNsMuM said...

Jln kat pantai Timur ni pn same ,lagi jammed.semua dh nak balik KL,huhu..

Cik Rose Cute said...

Cik Rose Tak balik...ada kat Telok Panglima Garang..

rafaliah said...

As-Salam..jemput singgah blog saya tentang kesihatan, kecantikan dan penyusuan ibu..
http://rafaliah.blogspot.com/2012/01/lagi-kisah-seorang-ibu-yang-teruja.html
Terima Kasih (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop