@ Thesis Mode

Tuesday, January 31, 2012

Buat masa ni maaflah andai Ibu terlambat reply email atau sebagainya. Sekarang memang tengah thesis mode. Setelah macam-macam dugaan melanda tahun lepas - tangan patah la morning sickness la - tahun memang azam nak cover balik. Budget nak siapkan tahun ni juga.

Bulan ni memang 'rajin' la banding sebelum-sebelum. Memang makan tidur nampak thesis. Takde mood nak keluar ke apa. Cuma kekangan badan la cepat penat. Maklumlah perut makin besar. Kira memang semangat tu dah datang walaupun tadi pudar sikit lepas jumpa supervisor. Huhu. Kenapa pudar? biasala - rasa macam dah betul dah tulis tu, rasa macam dah sedap dah ayat - sekali dapat komen - terkebil-kebil tengok draft. Huhu.

Takpelah. Usaha itu tangga kejayaan. Akan ku gagahi juga sampai siap. Huhu. Doakan ye :)

0 kawan BabyIbu berkata-kata..:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Widget By Devils Workshop